tip-1 spotlighticon

Bruiloft tip 1 - Voorbereiding

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek

De bruiloft, huwelijkstips voor jullie mooiste dag!

Op de dag van jullie huwelijk gebeurt er veel en willen jullie natuurlijk alleen maar genieten. Het is een aaneenschakeling van emotionele en hele waardevolle momenten. Belangrijk is een goede voorbereiding op jullie trouwdag, zodat elk onderdeel op de dag van jullie huwelijk goed geregeld is en niemand voor verrassingen komt te staan.

Wees op tijd met plannen

Aangeraden wordt om zes tot twaalf maanden van tevoren te starten met de voorbereidingen op jullie mooiste dag. Afhankelijk van hoe groot jullie de huwelijksdag willen vieren en hoe uitgebreid alles zal zijn, starten jullie met het bepalen van de datum wanneer jullie willen trouwen. Deze datum kan afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van de trouwlocatie voor jullie huwelijk.

Daarnaast is het zaak om jullie trouwplannen aan te melden bij de gemeente waar jullie gaan trouwen, dit wordt ook wel ondertrouw genoemd. Maak vooraf afspraken over welke vorm van trouwen jullie gaan aannemen, een notaris is hiervoor de aangewezen persoon om in te schakelen.

Verder gaan jullie een feestlocatie reserveren, bespreek hier ook op tijd jullie wensen en eisen voor de feestavond en/of receptie. Ook de muziek, wordt het een band of een DJ en welke muziek willen jullie horen? Dit moet dus ook vooraf uitgezocht worden, zowel voor de huwelijksdag zelf als de avond.

Natuurlijk moeten jullie als het bruidspaar een trouwoutfit gaan uitzoeken, deze moet helemaal voldoen aan je dromen en alle verwachtingen van jezelf! Dus op tijd passen en zorgen dat alles op tijd klaar is zodat jullie de trouwjurk, pak en andere outfits op tijd kunt ophalen. Tip is dit echt op tijd te doen, de kans is namelijk aanwezig dat jouw outfit nog aangepast moet worden. Uiteraard moet je kapper, de nagelstylist en visagist vooraf afgesproken te worden, mochten jullie dit willen. Maak hierover duidelijke afspraken, kijk naar voorbeelden en probeer alles vooraf een keer uit. Ook het bruidswerk, bruidsboeket en corsages moeten vooraf besproken worden.

Natuurlijk moeten jullie het belangrijkste niet vergeten, de ringen hét symbool van de liefde tussen jullie als bruidspaar. Zoek en/of ontwerp deze ruim van tevoren, zodat ze op tijd zijn voor jullie grote dag. Dit geldt ook voor de trouwkaarten, vraag vooraf voorbeelden aan en verstuur de uitnodiging op tijd, zodat jullie zeker weten dat iedereen erbij kan zijn op jullie speciale dag. Mochten jullie speciaal vervoer willen, is het ook van belang dit ruim van tevoren te regelen. Dit geldt zeker als je een bijzondere auto of rijtuig in gedachten hebt.

Op de huwelijksdag zelf is het een goed en waardevol idee om een fotograaf en/of videograaf te boeken. Een huwelijk is zoveel meer dan de taart, een jurk en twee ringen, herinneringen en foto’s zijn niet voldoende als aandenken aan deze voor jullie zo speciale dag. Videograaf Nick de Graaf brengt jullie mooie momenten van jullie huwelijk, ceremonie en feest die jullie voor altijd willen blijven herinneren samen in jullie eigen huwelijksfilm. Wij vertellen het verhaal van jullie huwelijksdag in bewegende beelden! Hoe jullie trouwvideo gefilmd en afgemonteerd gaat worden, wordt vooraf uitgebreid besproken. Alles staat op beeld, waardoor je achteraf zelfs nog een traantje wegpinkt. Jullie trouwvideo is een ultieme droom die je met iedereen kan delen!

Gaan jullie trouwen, organiseer je een bruiloft of ken je iemand die gaat trouwen? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de Blauwe Graaf? Kijk dan naar de voorbeeldvideo’s van de Blauwe Graaf, deze zijn overzichtelijk terug te vinden op deze website. Direct al behoefte aan contact met mij als jullie toekomstige videograaf? Dat begrijp ik als geen ander! Neem contact op met de Blauwe Graaf voor een persoonlijke afspraak.

sunset_wedding

Contact opnemen

Wil je graag persoonlijk contact met De Blauwe Graaf? Leuk! Ik zie jouw gegevens graag tegemoet en neem binnen één werkdag contact met je op!

Neem contact op

Onze pakketten

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek