spotlighticon

De videograaf maakt iedere gelegenheid mooier en waardevoller

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek

Videograaf Nick de Graaf brengt jullie huwelijksdag, ceremonie, evenement of feest creatief en vol passie in beeld. Onze passie en ons vakwerk is inmiddels uitgebreid met de productie van bedrijfsfilms, campagnefilms, interview video’s en aftermovies. De Blauwe Graaf is pas tevreden als we iedere gelegenheid mooier en waardevoller hebben gemaakt.

Nick de Graaf is een professionele videograaf, geïnspireerd door zijn opa is het een uit de hand gelopen passie voor bewegende beelden geworden. Nick de Graaf houdt zichzelf altijd scherp, creatief en enthousiasmeert met zijn passie en vakkennis bruidsparen, opdrachtgevers en organisatiebureaus met nieuwe toffe ideeën die aansluiten bij de wensen en eisen. Samen bepalen hoe jullie verhaal op de meest creatieve manier verbeeld kan worden is een belangrijke drijfveer. Jullie wensen en onze mogelijkheden bespreken we daarom graag uitgebreid in een persoonlijk gesprek op locatie naar wens, alles voor het beste eindresultaat! Want de dag is speciaal voor jullie en de video een prachtige herinnering aan deze dag.

Op de dag van een huwelijk gebeurt er veel. Het is een aaneenschakeling van waardevolle momenten. De gehele huwelijksdag is terug te kijken in de trouwfilm van de videograaf. Want alleen foto’s zijn niet genoeg aandenken aan jullie speciale dag. Wij vertellen jouw verhaal via film! Daarom zijn we er de hele dag, daarmee geeft de film een beeld van de hele dag. Wij willen jullie verhaal zo goed mogelijk neerzetten en de sfeer van de dag pakken. Alles staat op beeld, waardoor je zelfs achteraf misschien nog wel een traantje wegpinkt. Jullie trouwvideo is een ultieme droom!

Maar ook bedrijfsfilms, campagnefilms, interviews en aftermovies staan regelmatig op de film bij de Blauwe Graaf. De aftermovie kunnen jullie delen met het team, relaties of gebruiken voor campagnes in social media. Mooie herinneringen of foto’s zijn niet genoeg als aandenken aan deze bijzondere dag. Hoe jullie aftermovie gefilmd en afgemonteerd gaat worden, wordt vooraf uitgebreid besproken in een persoonlijk gesprek. Nick de Graaf, jullie videograaf voor jullie bedrijfsevenement is hierdoor volledig op de hoogte en kan en zal hierdoor rekening houden met alle wensen en eisen. Hierdoor zal de aftermovie met alle mooie en waardevolle herinneringen voldoen een ieders verwachtingen! Jullie videograaf is pas tevreden als jullie de aftermovie steeds willen laten zien aan elkaar, jullie relaties en via social media.

Benieuwd naar de mogelijkheden van de Blauwe Graaf? Voorbeeldvideo’s van de Blauwe Graaf zijn overzichtelijk terug te vinden op deze website. Direct al behoefte aan contact met mij als jullie toekomstige videograaf? Dat begrijp ik als geen ander! De voorbeeldvideo’s zeggen veel, maar persoonlijk contact zegt nog veel meer! Daarom willen wij altijd eerst persoonlijk kennismaken op een locatie naar keuze. Ik wil er zeker van zijn dat jullie weten waarvoor je kiest. Tijdens ons persoonlijke gesprek zullen we alles tot in detail doornemen wat betreft het huwelijk, ceremonie, feest, bedrijfsevenement of bewegende beelden die je waardevol en creatief vastgelegd wil hebben. We komen graag langs, dus neem dan contact op met de Blauwe Graaf voor een persoonlijke afspraak.

sunset_wedding

Contact opnemen

Wil je graag persoonlijk contact met De Blauwe Graaf? Leuk! Ik zie jouw gegevens graag tegemoet en neem binnen één werkdag contact met je op!

Neem contact op

Onze pakketten

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek