spotlighticon

Over de Blauwe Graaf

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek

Mijn naam is Nick de Graaf en ik ben oprichter en eigenaar van de Blauwe Graaf. Het is allemaal begonnen met een uit de hand gelopen passie voor bewegende beelden. Met het filmen van huwelijken, maar inmiddels ook het filmen en produceren van bedrijfsfilms, campagnefilms, interviews en aftermovies.  

De fascinatie voor filmen begon jaren geleden, op mijn achtste verjaardag kreeg ik een camera van mijn vader. Zo’n apparaat waar nog 8 millimeter bandjes in moesten, die je alleen kon afspelen op een videorecorder. Met deze videocamera legde ik de eerste bewegende beelden vast en kon ik ze later terugkijken en aan anderen laten zien. Iets wat mij fascineerde, een uit de hand gelopen passie was geboren! 

Inmiddels zijn we heel wat jaren verder en is mijn fascinatie voor filmen en bewegende beelden alleen maar verder toegenomen. Ondertussen film en produceer ik alweer 15 jaar videoproducties voor bruiloften, bedrijfsevenementen, interviews of feesten. In het begin vooral als hobby en vrijwillig. Vier jaar geleden leende ik een kwalitatief goede camera van mijn vader, waarmee ik iets wilde neerzetten met kwaliteit. In de afgelopen jaren heeft deze hobby serieuze vormen aangenomen en werd de oprichting van de Blauwe Graaf een feit. 

Ik ben vernoemd naar mijn opa Blaauw en ondanks dat ik mijn opa maar acht jaar heb mogen kennen, heb ik nog steeds een zeer bijzondere band met hem. De keuze voor de naam van mijn eigen onderneming was dan ook snel gemaakt, een samenvoeging van mijn eigen naam en die van mijn opa: De Blauwe Graaf was daarmee een feit! 

Mijn opa, vader en stiefvader hebben allemaal een eigen onderneming, of hebben een eigen onderneming gehad. Opdrachtgevers, de kwaliteit, de passie voor het vak én de relatie stonden ook bij hen altijd voorop. Dat is iets wat ik heel graag wil voortzetten en waar ik ook helemaal voor ga. De opdrachten en het ondernemen vanuit de Blauwe Graaf zorgt ervoor dat ik mezelf continu blijf uitdagen en telkens op zoek ben naar nieuwe trends, verbetering en vernieuwing.  

Benieuwd naar de mogelijkheden van de Blauwe Graaf? Voorbeeldvideo’s van de Blauwe Graaf zijn overzichtelijk terug te vinden op deze website. Direct al behoefte aan contact met mij als jullie toekomstige videograaf? Dat begrijp ik als geen ander! De voorbeeldvideo’s zeggen veel, maar persoonlijk contact zegt nog veel meer! Daarom wil ik altijd eerst persoonlijk kennismaken op locatie naar keuze. Ik wil er zeker van zijn dat jullie weten waarvoor je kiest. Tijdens ons persoonlijke gesprek zullen we alles tot in detail doornemen wat betreft het huwelijk, ceremonie, feest, bedrijfsevenement of bewegende beelden die je waardevol en creatief vastgelegd wil hebben. We komen graag langs, dus neem dan contact op met de Blauwe Graaf voor een persoonlijke afspraak.

sunset_wedding

Contact opnemen

Wil je graag persoonlijk contact met De Blauwe Graaf? Leuk! Ik zie jouw gegevens graag tegemoet en neem binnen één werkdag contact met je op!

Neem contact op
conversion-image

De Blauwe Graaf

06 23 32 83 67

Onze pakketten

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek