spotlighticon

Filmpakket 2

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek

Op de dag van een huwelijk gebeurt er veel. Het is een aaneenschakeling van waardevolle momenten. Natuurlijk willen jullie de huwelijksdag terugkijken en na beleven, dit kan de door ons geproduceerde trouwfilm van Nick de Graaf jullie videograaf. Foto’s zijn ook waardevol maar geven minder de sfeer weer als aandenken aan de voor jullie zo speciale dag. Wij vertellen jullie verhaal en leggen de emotie mooi vast via film! Daarom zijn we er de hele dag, daarmee geeft de film een mooi sfeerbeeld van jullie trouwdag. Wij verbeelden jullie verhaal en vangen de sfeer van de dag. Alles komt op de beste manier op beeld, waardoor je zelfs achteraf nog wel een keer een traantje wegpinkt. De trouwvideo verbeeld jullie ultieme droomdag die je met iedereen wil en mag delen!

Bij dit pakket inbegrepen

camera

2e camera bij de ceremonie

De ceremonie is het officiële hoogtepunt van jullie trouwdag. Wij zorgen ervoor dat dit goed opgenomen wordt door een camera op een vast standpunt neer te zetten. Deze camera neemt de hele ceremonie op met beeld en geluid. Mochten jullie de hele ceremonie achteraf willen bijbestellen, dan is dat dus altijd mogelijk.

featurefilm

Feature film van 6 min

De feature film is de hoofdfilm. Deze film vertelt het verhaal van jullie hele trouwdag in alle hoogtepunten, mooie momenten en details. Afhankelijk van het pakket en jullie wensen is deze film tussen de 4 en 10 minuten lang.

videotrailer

Trailer

Een trailer is een korte film die eigenlijk bedoeld is om mensen enthousiast te krijgen voor de hele film. De trailer is lang genoeg om een goede indruk te krijgen, maar ook weer kort genoeg dat je wel zin krijgt om de hele film te kijken. Daarnaast is de trailer ideaal om gauw even aan vrienden, familie of collega’s te laten zien.

camera

1 videograaf hele dag

Een trouwfilm hoort het verhaal van jullie hele trouwdag te vertellen. Daarom zijn wij er met 1 videograaf de hele dag bij. Vanaf het moment dat de bruid begint met het haar en de make-up tot en met het afscheid van het feest.

4k-icon

Opgeleverd in 4K UHD

4K is de beeldresolutie waar wij standaard in filmen. 4K is vier keer zo groot als Full HD en het is de moderne standaard voor nieuwe televisies. De ene 4K is de andere niet maar wij filmen met camera’s die in de allerhoogste 4K beeldkwaliteit filmen, zelfs in slow motion. Dit zorgt voor een haarscherp beeld met prachtige kleuren.

music-icon

Rechtenvrije muziek

Rechtenvrije muziek is muziek die je overal mag laten zien en horen. Dat betekent dat jij de trouwfilms gerust op alle kanalen mag plaatsen zonder dat je in de problemen komt. Met ‘normale’, geen rechtenvrije muziek kun je moeilijkheden krijgen en zelfs verwijderd worden van social media.

thin-0494_4x4_offroad_car_jeep_safari

Inclusief reiskosten

Binnen Nederland zitten de reiskosten altijd bij het pakket inbegrepen. Met een kleine uitzondering voor de Waddeneilanden. Ga je trouwen op de Waddeneilanden of in het buitenland? Dan gaan wij graag met jullie mee. Wij hebben al meerdere destination weddings mogen filmen. Wij rekenen dan vaak alleen de reis- en verblijfkosten.

drone

Dronebeelden waar mogelijk

Een drone hoort bij de standaard uitrustig van een goede videograaf. Wij hebben een compacte drone die in hele hoge kwaliteit filmt. Vliegen en filmen met een drone mag en kan op veel plekken. Er zijn echter omstandigheden dat je niet kan of mag vliegen met een drone. Denk hierbij aan slecht weer of in het centrum van een stad.

thin-0611_microphone_mic_voice_recording

Fragmenten speech onder beelden

Alle speeches nemen wij met kleine losse microfoons op zodat wij er bijzondere momenten uit kunnen halen en deze als een soort voice-over onder de films kunnen zetten. Daarnaast filmen wij ook iedereen. Op die manier kun je ook losse speeches bijbestellen of deze makkelijk verwerken in een documentaire edit.

Pakket 2

Bruiloftvideo pakket 2 van de Blauwe Graaf zorgt voor 1 videograaf die de hele dag van jullie huwelijk aanwezig is om alle bijzondere moment en te vangen in beelden. Een extra videograaf zal aanwezig zijn tijdens de ceremonie. Dit doen we zo dat je in veel gevallen niet eens merkt dat wij jullie vastleggen. Na afloop krijgen jullie naast de trouwfilm ook een trailer van ongeveer 2 minuten, de volledige trouwvideo wordt ongeveer 6 minuten. Waar het iets toevoegt maken we ook dronebeelden en worden deze verwerkt in de eindmontage van beide video’s. Onder de video’s wordt rechtenvrije muziek gemonteerd en geluid van fragmenten waar dit gepast is. Hierdoor kunnen jullie als jullie dat willen de video (bijvoorbeeld de trailer) ook delen met je vrienden in social media. De video’s worden opgeleverd in 4K (UDH HDR 10-bit).

Extra opties

  • Extra videograaf voor een dagdeel (6 uur). Extra tarief: € 500,-
  • Verlengen trouwvideo. Extra tarief: € 125,- per minuut
  • Losse video van de speeches. Extra tarief: vanaf € 75,-
  • Losse video van de ceremonie. Extra tarief: € 375,-
  • Ruwe beelden, Same day Edit en Documentaire Edit. Extra tarief altijd vooraf in samenspraak met jullie.
  • Combinatie foto- en videograaf. Tarief vanaf € 2.900,-

Gaan jullie trouwen, organiseer je een bruiloft of ken je iemand die gaat trouwen? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de Blauwe Graaf? Kijk dan naar de voorbeeldvideo’s van de Blauwe Graaf, deze zijn overzichtelijk terug te vinden op deze website. Direct al behoefte aan contact met mij als jullie toekomstige videograaf? Dat begrijp ik als geen ander! Neem contact op met de Blauwe Graaf voor een persoonlijke afspraak.

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek