spotlighticon

De videograaf voor jullie mooiste dag

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek

Op de dag van jullie huwelijk wil je natuurlijk alleen maar genieten. Het is een aaneenschakeling van emotionele en hele waardevolle momenten. En natuurlijk wordt jullie bruiloft een dag om nooit meer te vergeten. Videograaf Nick de Graaf brengt de momenten die je nooit meer wilt vergeten van jullie huwelijk, ceremonie en feest creatief en vol passie in beeld.

De hele huwelijksdag kunnen jullie terugkijken in jullie eigen trouwfilm! Herinneringen en foto’s zijn niet genoeg als aandenken aan deze voor jullie zo speciale dag. Wij vertellen het verhaal van jullie huwelijksdag in bewegende beelden! Hoe jullie aftermovie gefilmd en afgemonteerd gaat worden, wordt vooraf uitgebreid besproken in een persoonlijk gesprek. Nick de Graaf, jullie videograaf voor deze belangrijke dag kan en zal hierdoor rekening houden met alle wensen en eisen van jullie als aanstaand bruidspaar. Hierdoor zal de video een aftermovie met alle mooie herinneringen worden! Wij zijn pas tevreden als jullie de aftermovie steeds willen laten zien aan elkaar, en jullie familie en vrienden.

Gaan jullie trouwen, organiseer je een bruiloft of ken je iemand die gaat trouwen? Benieuwd naar de mogelijkheden van de Blauwe Graaf? Voorbeeldvideo’s van de Blauwe Graaf zijn overzichtelijk terug te vinden op deze website. Direct al behoefte aan contact met mij als jullie toekomstige videograaf? Dat begrijp ik als geen ander! De voorbeeldvideo’s zeggen veel, maar persoonlijk contact zegt nog veel meer! Daarom willen wij altijd eerst persoonlijk kennismaken op een locatie naar keuze. Ik wil er zeker van zijn dat jullie weten waarvoor je kiest. Tijdens ons persoonlijke gesprek zullen we alles tot in detail doornemen wat betreft het huwelijk, ceremonie en feest. We komen graag langs, dus neem dan contact op met de Blauwe Graaf voor een persoonlijke afspraak.

5 van 5 artikelen

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek