spotlighticon

Bruiloft film pakketten

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek

Op de dag van een huwelijk gebeurt er veel. Het is een aaneenschakeling van waardevolle momenten. De gehele huwelijksdag is terug te kijken in een bruiloft film van de videograaf. Want alleen foto’s zijn niet genoeg aandenken aan jullie speciale dag. Wij vertellen jullie verhaal via film! Daarom zijn we er de hele dag, daarmee geeft de bruiloft film een beeld van de hele dag. Wij willen jullie verhaal zo goed mogelijk neerzetten en de sfeer van de dag pakken. Alles staat op beeld, waardoor je zelfs achteraf misschien nog wel een traantje wegpinkt. Jullie bruiloft film is een ultieme droom!

Wij vertellen het verhaal van jullie huwelijksdag in bewegende beelden! Hoe jullie bruiloft gefilmd en afgemonteerd gaat worden, wordt vooraf uitgebreid besproken in een persoonlijk gesprek, het liefst bij jullie thuis. Om jullie een beeld te geven van de mogelijkheden voor de bruiloft film, zijn er drie pakketten samengesteld. Meer informatie over deze pakketten vinden jullie hieronder, deze geven een heel goed beeld van de mogelijkheden die De Blauwe Graaf te bieden heeft.

Natuurlijk kan het zo zijn dat onze pakketten net niet voldoen aan jullie wensen en eisen. Neem contact met ons op dan bespreken we jullie wensen, er zijn naast onze pakken maatwerk opties mogelijk. We laten ons graag verrassen door jullie ideeën en dromen!

Om ervoor te zorgen dat jullie van tevoren weten waar jullie aan toe zijn zullen we in een persoonlijk gesprek op locatie samen met jullie duidelijk bespreken hoe jullie bruiloft film eruit moet komen te zien en welk pakket of maatwerk optie hier het beste bij aansluit. Dit alles om ervoor te zorgen dat jullie bruiloft film jullie ultieme droomvideo wordt.

Benieuwd naar de mogelijkheden van de Blauwe Graaf? Voorbeeldvideo’s van de Blauwe Graaf zijn overzichtelijk terug te vinden op deze website. Direct al behoefte aan contact met mij als jullie toekomstige videograaf? Dat begrijp ik als geen ander! De voorbeeldvideo’s zeggen veel, maar persoonlijk contact zegt nog veel meer! Daarom wil ik altijd eerst persoonlijk kennismaken op locatie naar keuze. Ik wil er zeker van zijn dat jullie weten waarvoor je kiest. Tijdens ons persoonlijke gesprek zullen we alles tot in detail doornemen wat betreft het huwelijk, ceremonie, feest of bewegende beelden die je waardevol en creatief vastgelegd wil hebben. We komen graag langs, dus neem dan contact op met de Blauwe Graaf voor een persoonlijke afspraak.

sunset_wedding

Contact opnemen

Wil je graag persoonlijk contact met De Blauwe Graaf? Leuk! Ik zie jouw gegevens graag tegemoet en neem binnen één werkdag contact met je op!

Neem contact op

Onze pakketten

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek