stephanie_&_jeoffrey_-_film (2160p).00_05_16_19.Still004 spotlighticon

Drone beelden voor bruiloften

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek

Op de dag van jullie huwelijk gebeurt er veel en wil je natuurlijk alleen maar genieten. Het is een aaneenschakeling van emotionele en hele waardevolle momenten. De gehele huwelijksdag kunnen jullie terugkijken in jullie eigen bruiloft film! Het is natuurlijk super waardevol dat jullie een eigen bruiloft film krijgen van de huwelijksdag en deze eindeloos terug kunnen kijken! Deze bruiloft film kunnen we zelfs voorzien van unieke beelden, opgenomen met een drone.

Videograaf Nick de Graaf brengt jullie mooie momenten van jullie huwelijk, ceremonie en feest die jullie voor altijd willen blijven herinneren samen in jullie eigen huwelijksfilm. Wij vertellen het verhaal van jullie huwelijksdag in bewegende beelden! Hoe jullie bruiloft film gefilmd en afgemonteerd gaat worden, wordt vooraf uitgebreid besproken in een persoonlijk gesprek, het liefst bij jullie thuis. Jullie videograaf bespreekt hier ook de mogelijkheden van de drone, want drone beelden maken jullie bruiloft film nog specialer. Hierdoor zal de huwelijksfilm een aftermovie met alle mooie herinneringen worden! Wij zijn pas tevreden als jullie de bruiloft film steeds willen laten zien aan elkaar, en jullie familie en vrienden. Wij willen jullie verhaal perfect “neerzetten” en de sfeer en emotie van de voor jullie zo belangrijke dag echt “pakken”. Om dit te realiseren is een drone de perfecte keuze. Een drone maakt beelden vanaf bijzondere posities, waar alleen een drone kan komen en dit is terug te zien in de bruiloft film. De bruiloft film is uniek en speciaal, precies zoals de dag van jullie huwelijk! Alles staat op beeld, waardoor je zelfs achteraf misschien nog wel een traantje wegpinkt. Alles staat op beeld, waardoor je achteraf zelfs nog een traantje wegpinkt. Jullie bruiloft film is een ultieme droom die je met iedereen kan delen!

Gaan jullie trouwen, organiseer je een bruiloft of ken je iemand die gaat trouwen? En ben je benieuwd naar de drone mogelijkheden van de Blauwe Graaf? Kijk dan naar de Voorbeeldvideo’s van de Blauwe Graaf, deze zijn overzichtelijk terug te vinden op deze website.

Direct al behoefte aan contact met mij als jullie toekomstige videograaf? Dat begrijp ik als geen ander! De voorbeeldvideo’s zeggen veel, maar persoonlijk contact zegt nog veel meer! Daarom willen wij altijd eerst persoonlijk kennismaken op een locatie naar keuze. Ik wil er zeker van zijn dat jullie weten waarvoor je kiest. Tijdens ons persoonlijke gesprek zullen we alles tot in detail doornemen wat betreft het huwelijk, ceremonie en feest. We komen graag langs, dus neem dan contact op met de Blauwe Graaf voor een persoonlijke afspraak.

sunset_wedding

Contact opnemen

Wil je graag persoonlijk contact met De Blauwe Graaf? Leuk! Ik zie jouw gegevens graag tegemoet en neem binnen één werkdag contact met je op!

Neem contact op

Onze pakketten

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek