spotlighticon

De videograaf als cadeau

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek

Op de dag van een huwelijk gebeurt er veel. Het is een aaneenschakeling van waardevolle momenten. De gehele huwelijksdag is terug te kijken in een trouwfilm van de videograaf. Want alleen foto’s zijn niet genoeg aandenken aan deze speciale dag. Wij vertellen het verhaal via film! Daarom zijn we er de hele dag, daarmee geeft de film een beeld van de hele dag. Wij willen het verhaal zo goed mogelijk neerzetten en de sfeer van de dag pakken. Alles staat op beeld, waardoor je zelfs achteraf misschien nog wel een traantje wegpinkt. De trouwvideo is een ultieme droom!

De uitgaven die horen bij een huwelijk kunnen hoger uitkomen dan je vooraf berekend, misschien vinden vrienden of familie het een goede cadeautip om jullie de huwelijksvideo te schenken! Een echt waardevol cadeau waar jullie zelf als bruidspaar of jullie familie of vrienden ook echt een groot plezier mee doet en elkaar daarmee een mooie blijvende herinnering geeft.

Hoe de trouwvideo gefilmd en afgemonteerd door een gepassioneerde videograaf geeft jullie het ultieme cadeau. Jullie wensen en hoe de bruidsvideo gaat worden, wordt uiteraard vooraf uitgebreid besproken in een persoonlijk gesprek! De videograaf voor deze belangrijke dag kan en zal hierdoor rekening houden met alle wensen, eisen en bijzonderheden van (jullie als) het aanstaande bruidspaar, hierdoor zal de huwelijksfilm een aftermovie worden met alle mooie herinneringen!

Videograaf Nick de Graaf brengt de mooie momenten van het huwelijk, ceremonie en feest die voor altijd wilt blijven herinneren samen in een eigen huwelijksfilm. Wij vertellen het verhaal van de huwelijksdag in bewegende beelden! Wij vinden dat echt magisch, fantastisch en echt de moeite waard om deze bijzondere gebeurtenis vast te leggen op film. Daarmee is een videograaf het perfecte cadeau!

Benieuwd naar de mogelijkheden om de Blauwe Graaf cadeau te geven? Voorbeeldvideo’s van de Blauwe Graaf zijn overzichtelijk terug te vinden op deze website. Direct al behoefte aan contact met mij als de toekomstige videograaf? Dat begrijp ik als geen ander! De voorbeeldvideo’s zeggen veel, maar persoonlijk contact zegt nog veel meer! Daarom wil ik altijd eerst persoonlijk kennismaken op locatie naar keuze. Ik wil er zeker van zijn dat jullie weten waarvoor je kiest en achter jullie cadeau staan. Uiteindelijk zullen er in een persoonlijk gesprek met het bruidspaar de wensen en eisen besproken worden. We komen graag langs, dus neem dan contact op met de Blauwe Graaf voor een persoonlijke afspraak.

sunset_wedding

Contact opnemen

Wil je graag persoonlijk contact met De Blauwe Graaf? Leuk! Ik zie jouw gegevens graag tegemoet en neem binnen één werkdag contact met je op!

Neem contact op

Onze pakketten

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek