spotlighticon

De videograaf voor je bedrijf

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek

Op de dag van een bedrijfsevenement wil je alleen bezig zijn met je gasten en vooral genieten van het bedrijfsevenement. Het is een aaneenschakeling van mooie en waardevolle momenten. Natuurlijk wordt jullie bedrijfsevenement een event om niet snel meer te vergeten. Videograaf Nick de Graaf brengt jullie bedrijfsevenement, bedrijfsactiviteit of bedrijfsfeest creatief en vol passie in beeld.

Het gehele bedrijfsevent kunnen jullie terugkijken, in jullie eigen aftermovie. De aftermovie kunnen jullie delen met het team, relaties of gebruiken voor campagnes in social media. Mooie herinneringen of foto’s zijn niet genoeg als aandenken aan deze bijzondere dag. Hoe jullie aftermovie gefilmd en afgemonteerd gaat worden, wordt vooraf uitgebreid besproken in een persoonlijk gesprek. Nick de Graaf, jullie videograaf voor jullie bedrijfsevenement is hierdoor volledig op de hoogte en kan en zal hierdoor rekening houden met alle wensen en eisen. Hierdoor zal de aftermovie met alle mooie en waardevolle herinneringen voldoen een ieders verwachtingen! Jullie videograaf is pas tevreden als jullie de aftermovie steeds willen laten zien aan elkaar, jullie relaties en via social media.

Gaan jullie een feest organiseren, organiseer je een bedrijfsevenement of ken je iemand die een bedrijfsevenement aan het plannen is? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden van de Blauwe Graaf! De voorbeeldvideo’s op onze website geven al een heel goed beeld, maar een persoonlijk gesprek op een locatie naar wenst maakt jullie beeld veel completer!

2 van 2 artikelen

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek