spotlighticon

Bedrijfsvideo's

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek

Op de dag van een bedrijfsevenement wil je alleen bezig zijn met je gasten en vooral genieten van het bedrijfsevenement. Een evenement is een aaneenschakeling van mooie en waardevolle momenten. Natuurlijk wordt jullie bedrijfsevenement een event om niet snel meer te vergeten. Videograaf Nick de Graaf brengt jullie bedrijfsevenement, bedrijfsactiviteit of bedrijfsfeest creatief en vol passie in beeld.

Ieder bedrijf begint bij een verhaal, een goed idee, geloof in elkaar of soms zelfs een passie om een belangrijke bijdrage te leveren aan de wereld. Deze verhalen zijn inspirerend en van grote waarde voor opdrachtgevers en medewerkers en geven een professionele eerste indruk van jullie organisatie. Deze wil je graag achterlaten bij opdrachtgevers, medewerkers sollicitanten en/of andere doelgroepen. Wij geloven in bedrijfsvideo’s die jullie hele verhaal overbrengen en zal inspireren, van de eerste seconde tot de aftiteling. Waarbij de kwaliteit van jullie producten en diensten meer dan volledig tot hun recht komen. Om jullie boodschap inspirerend en motiverend over te brengen zijn woorden, herinneringen en foto’s niet altijd voldoende. Een bedrijfsvideo vertelt jullie verhaal en kan en mag verspreidt worden via social media, YouTube en natuurlijk ook via jullie eigen website! Indien gewenst kunnen we in samenwerking met een partner jullie helpen met de marketing rondom jullie bedrijfsevent en het succesvol verspreiden van de bedrijfsvideo.

Ook bedrijfsevenementen leggen wij vast op video. Het gehele bedrijfsevent kunnen jullie terugkijken, in jullie eigen aftermovie. De aftermovie kunnen jullie delen met het team van medewerkers, relaties en/of de video inzetten voor online campagnes. Mooie herinneringen of foto’s zijn niet genoeg als aandenken aan deze bijzondere dag. Hoe jullie aftermovie gefilmd en afgemonteerd gaat worden, wordt vooraf uitgebreid besproken in een persoonlijk gesprek. Nick de Graaf, jullie videograaf voor jullie bedrijfsevenement is hierdoor volledig op de hoogte en kan en zal hierdoor rekening houden met alle wensen en eisen. Hierdoor zal de aftermovie met alle mooie en waardevolle herinneringen voldoen een ieders verwachtingen! Jullie videograaf is pas tevreden als jullie de aftermovie steeds willen laten zien aan elkaar, jullie relaties en via social media.

Gaan jullie een feest organiseren, organiseer je een bedrijfsevenement of ken je iemand die een bedrijfsevenement aan het plannen is? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden van de Blauwe Graaf! De voorbeeldvideo’s op onze website geven al een heel goed beeld, maar een persoonlijk gesprek op een locatie naar wenst maakt jullie beeld veel completer!

film-category-icon

De ware bakker

  • 2e camera bij de ceremonie
  • Feature film van 4 min
  • Opgeleverd in 4K UHD
  • 1 videograaf 8 uur
  • Rechtenvrije muziek
  • Inclusief reiskosten
  • Dronebeelden waar mogelijk
Lees meer
bakery play-button
drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek