spotlighticon

Rob en Teuni

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek

Rob en Teuni zijn een gezellig stel vol met genegenheid en liefde. Zij zijn getrouwd voor de burgerlijke stand in een sfeervolle kerk. Vervolgens hebben zij zich in een ouderwetse bus laten verplaatsen naar de lokale brouwerij, waar het feest tot in de late uurtjes door ging. De dag stond bol van de gezelligheid met leuke spellen in de groene omgeving tot aan het mooie diner in de omgebouwde kerkzaal.

Trouwvideo de Blauwe Graaf - Rob en Teuni
"

We kunnen niet stoppen met kijken, wat zijn wij blij met onze film! Nick is erin geslaagd om ervoor te zorgen dat élke keer als we de film bekijken, we het gevoel terugkrijgen die we hadden op onze bruiloft. Er is niets waardevollers dan dat, en daar zijn we Nick heel dankbaar voor. Nick was onopvallend aanwezig tijdens de bruiloft, waardoor hij veel natuurlijke beelden en reacties kon vastleggen. Dit, gecombineerd met de close-up shots, sfeershots en shots van de omgeving (inclusief drone), resulteerde in een persoonlijke, dynamische en pakkende film. 

We hebben gedurende het hele proces fijn contact gehad met Nick. In een tweetal digitale sessies hebben samen het programma van de bruiloft doorgelopen en aangegeven wat voor ons belangrijk was. Daardoor verliep het allemaal heel automatisch tijdens de bruiloft. We hadden nog een paar kleine extra wensen en Nick heeft deze heel snel en zonder problemen verwerkt, super fijn!

Al met al is Nick echt een aanrader voor elke bruiloft!

"

Rob & Teuni

Start trouwdag Rob en Teuni

Rob en Teuni begonnen apart van elkaar hun trouwdag. Rob kleedde zich aan samen met zijn broer en vader, bij zijn ouders thuis. Teuni deed haar make-up en haar samen met haar zussen bij Teuni thuis. Het was een gezellige boel en de mimosa’s vloeide rijkelijk. De vader van Teuni had een eerste moment met zijn dochter en vervolgens waren er een aantal familieleden verzameld om Teuni voor het eerst te zien. Rob vertrok in een oude BMW om zijn bruid voor het eerst te zien. Dit was een leuk en romantisch moment, een voorbode voor de rest van de dag.

Rob en Teuni kozen voor pakket 2

Een mooie trouwdag met verschillende locaties, maar wel allemaal bij elkaar in de buurt. Daarom kozen Rob en Teuni voor pakket 2. Het was makkelijk om in de ochtend even heen en weer te rijden tussen de bruid en bruidegom. Daarnaast waren alle plekken ruim opgezet zodat tijdens de ceremonie ook een tweede camera op een vast standpunt kon staan om de hele ceremonie op te nemen. Dat gebeurt altijd standaard, zodat het bruidspaar naderhand van alles kan bijbestellen, mochten ze dat willen.

In deze trouwfilm zitten mooie beelden van het aankleden, haar en make-up. Maar ook sfeervolle shots van de fotoshoot, die vanwege het weer binnen moest plaatsvinden. Gelukkig was het in de middag mooi weer en kon ik de mooie locatie ook nog goed met de drone filmen. Alles komt samen in de trouwfilm van iets meer dan 6 minuten.

nick

Kies ook voor pakket 2

Een trouwfilm hoort het verhaal van jullie hele trouwdag te vertellen. Daarom zijn wij er met 1 videograaf de hele dag en met een 2e videograaf bij jullie ceremonie aanwezig.

Kies pakket 2
sunset_wedding

Contact opnemen

Wil je graag persoonlijk contact met De Blauwe Graaf? Leuk! Ik zie jouw gegevens graag tegemoet en neem binnen één werkdag contact met je op!

Neem contact op

Onze pakketten

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek