spotlighticon

Tweede videograaf

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek

Op de dag van jullie huwelijk gebeurt er veel en wil je natuurlijk alleen maar genieten. Het is een aaneenschakeling van emotionele en hele waardevolle momenten, welke allemaal op beeld vastgelegd worden, twee videograven doen er alles aan om de complete dag over te brengen op beeld. De gehele huwelijksdag kunnen jullie terugkijken in jullie eigen trouwvideo!

Videograaf Nick de Graaf brengt jullie mooie momenten van jullie huwelijk, ceremonie en feest die jullie voor altijd willen blijven herinneren samen in jullie eigen huwelijksfilm. Dit doet hij als jullie dit willen niet alleen! Samen met een tweede videograaf legt hij jullie huwelijk compleet vast op beeld. Wanneer jullie voor een tweede videograaf kiezen, wordt werkelijk alles vastgelegd. Dit begint al in de ochtend vroeg bij de eerste gebeurtenis op de dag van jullie huwelijk. Een videograaf is van tevoren bij de bruid, om hier beelden vast te leggen van de voorbereidingen, zoals het opmaken, de kapper en het kleden. De andere videograaf start bij de bruidegom en maakt hier videobeelden van de voorbereidingen voor de trouwvideo. Voordeel hierbij is dat ook de delen die jullie niet samen beleven en elkaars ja-woord op meerdere manieren wordt vastgelegd.

Hierdoor zal de huwelijksfilm een aftermovie met alle mooie herinneringen en meer details en emotie worden! Wij zijn pas tevreden als jullie de trouwvideo zo vaak mogelijk willen laten zien aan elkaar, jullie familie en vrienden. Wij willen jullie verhaal perfect “neerzetten” en de sfeer en emotie van de voor jullie zo belangrijke dag echt “pakken”, om dit te realiseren is een tweede videograaf de perfecte keuze! Een tweede videograaf maakt beelden vanaf bijzondere posities en dit is terug te zien in de trouwvideo. De trouwvideo is uniek en speciaal, precies zoals de dag van jullie huwelijk! Alles staat op beeld, waardoor je achteraf zelfs nog een traantje wegpinkt. Jullie trouwvideo is een ultieme droom die je met iedereen kan delen!

Gaan jullie trouwen, organiseer je een bruiloft of ken je iemand die gaat trouwen? Benieuwd naar de drone mogelijkheden van de Blauwe Graaf? Kijk dan naar de Voorbeeldvideo’s van de Blauwe Graaf, deze zijn overzichtelijk terug te vinden op deze website.

Direct al behoefte aan contact met mij als jullie toekomstige videograaf? Dat begrijp ik als geen ander! De voorbeeldvideo’s zeggen veel, maar persoonlijk contact zegt nog veel meer! Daarom willen wij altijd eerst persoonlijk kennismaken op een locatie naar keuze. Ik wil er zeker van zijn dat jullie weten waarvoor je kiest. Tijdens ons persoonlijke gesprek zullen we alles tot in detail doornemen wat betreft het huwelijk, ceremonie en feest. We komen graag langs, dus neem dan contact op met de Blauwe Graaf voor een persoonlijke afspraak.

sunset_wedding

Contact opnemen

Wil je graag persoonlijk contact met De Blauwe Graaf? Leuk! Ik zie jouw gegevens graag tegemoet en neem binnen één werkdag contact met je op!

Neem contact op

Onze pakketten

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek