spotlighticon

Koen en Debby

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek

Koen en Debby zijn een mooi stel die getrouwd zijn in de tuin van het sprookjesachtige Kasteel de Keverberg gelegen aan de Maas. Het was een mooie warme dag met een gezellige groep vrienden en familie die de liefde tussen Koen en Debby gevierd hebben. Koen en Debby willen deze dag nog vaak terug beleven en daarom kozen zij voor een trouwfilm van De Blauwe Graaf. 

koen-debby
"

Hij komt erg geloofwaardig over en is in staat om iedere situatie juist in beeld te brengen. De samenwerking tussen Nick en onze fotograaf was fantastisch. Als trouwpaar en gast heb je niet het gevoel dat je continu moet kijken waar de camera's staan en dat alles gescript is. Het aanleveren van de video's was ontzettend snel waarin de juiste sfeer met goede muziek gecombineerd was. De kwaliteit was fantastisch en we kijken de film met veel plezier terug! Trouwen doe je als het goed is 1x en er is niks mooier om dit dan voor altijd vastgelegd te hebben.

"

Koen en Debby

Start huwelijksdag Koen en Debby

Koen en Debby begonnen de dag ieder op een eigen plek. Ze hadden een romantisch punt uitgezocht naast een park om elkaar voor het eerst te zien. Debby stond te wachten en Koen kwam aanrijden op de gerestaureerde Solex van zijn vader. Toen Debby en Koen elkaar voor het eerst zagen kwam de emotie los. Voor de verdere invulling van de dag zijn zij naar Kasteel de Keverberg gegaan. Maar voordat zij daar waren hadden zij een uitgebreide fotoshoot in de omgeving. De fantastische samenwerking met de fotograaf heeft voor een mooie film gezorgd.

Koen en Debby kozen voor pakket 3

Koen en Debby hadden een vrij gebruikelijke invulling van hun trouwdag. Eerst het aankleden en opmaken. Daarna de first look en aansluitend een photoshoot om vervolgens richting de ceremonie te gaan op de locatie waar ook de borrel, diner en feest zou plaatsvinden. Daarom hebben zij gekozen voor pakket 3 met een film van +/ 10 minuten. In deze film hebben wij alle mooie en emotionele momenten weten vast te leggen. Inclusief prachtige dronebeelden van de trouwauto langs de Maas. De film ademt de sfeer van de trouwdag van Koen & Debby.

nick

Kies ook pakket 3

Een trouwfilm hoort het verhaal van jullie hele trouwdag te vertellen. Daarom zijn wij er met 1 videograaf de hele dag en met een 2e videograaf maar liefst 12-uur aanwezig.

Kies pakket 3
sunset_wedding

Contact opnemen

Wil je graag persoonlijk contact met De Blauwe Graaf? Leuk! Ik zie jouw gegevens graag tegemoet en neem binnen één werkdag contact met je op!

Neem contact op

Onze pakketten

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek