tip-10 spotlighticon

Bruiloft tip 10 – Geen telefoons

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek

De bruiloft, tips voor jullie mooiste dag!

Op de dag van jullie huwelijk gebeurt er veel en wil je natuurlijk alleen maar genieten. Het is een aaneenschakeling van emotionele en hele waardevolle momenten. Zorg voor een goede voorbereiding op jullie trouwdag, zodat elk onderdeel op de dag zelf goed geregeld is, iedereen volop geniet en niemand voor verrassingen komt te staan.

Unplugged wedding

Gaan jullie voor een unplugged wedding? Bij een unplugged wedding vraagt het bruidspaar om alle digitale apparaten uit te zetten en geen foto’s of video’s te maken of deze zelfs al tijdens de trouwdag te delen via social media. Maak dit vooraf bekend, bijvoorbeeld op jullie trouwkaarten of save-the-date uitnodiging. Een andere optie is de ceremoniemeester te vragen dit te melden aan het begin van de dag. De tip is wel om dit eerder te doen, zodat er op jullie mooiste dag alleen maar aandacht is voor het genieten van jullie aanstaande huwelijk. Uiteraard kunnen jullie ook voor een gedeeltelijke unplugged wedding kiezen, bijvoorbeeld geen telefoons tijdens de ceremonie. Denk hier samen goed over na en communiceer dit duidelijk met jullie vrienden en familie.

Als bruidspaar kies je hiervoor, zodat alle gasten de bruiloft bewust meemaken en helemaal in het moment zitten. Daarnaast kunnen de foto- en videograaf hun werk doen. Het bruidspaar kiest vervolgens welk beeldmateriaal er gedeeld wordt en doet dit zelf als eerst. Met de komst van mobiele telefoons hebben we de mogelijkheid om alles vast te leggen waar we getuigen van zijn. Maar als je gasten dat tijdens je bruiloft doen kan het zijn dat foto's en video’s op social media komen zonder toestemming. Ander nadeel is dat de beelden tijdens de ceremonie van de fotograaf of videograaf vol zitten met mensen met telefoons in hun handen. Ook zorgt het ervoor dat er tijdens jullie ceremonie afleiding is, waardoor het momentum wordt verstoord. Dat zou natuurlijk erg jammer zijn, daarbij doe je alle bijzondere momenten niet over, alles is realtime en dat vraagt om het maken van de juiste keuze, wordt jullie mooiste dag plugged of unplugged?

Videograaf Nick de Graaf brengt jullie mooie momenten van jullie huwelijk, ceremonie en feest die jullie voor altijd willen blijven herinneren samen in jullie eigen huwelijksfilm. Wij vertellen het verhaal van jullie huwelijksdag in bewegende beelden! Zodat jullie alleen maar hoeven genieten en dit achteraf nog eindeloos blijven doen! De trouwvideo verbeeld jullie ultieme droomdag die je met iedereen wil en mag delen!

Gaan jullie trouwen, organiseer je een bruiloft of ken je iemand die gaat trouwen? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de Blauwe Graaf? Kijk dan naar de voorbeeldvideo’s van de Blauwe Graaf, deze zijn overzichtelijk terug te vinden op deze website. Direct al behoefte aan contact met mij als jullie toekomstige videograaf? Dat begrijp ik als geen ander! Neem contact op met de Blauwe Graaf voor een persoonlijke afspraak.

sunset_wedding

Contact opnemen

Wil je graag persoonlijk contact met De Blauwe Graaf? Leuk! Ik zie jouw gegevens graag tegemoet en neem binnen één werkdag contact met je op!

Neem contact op

Onze pakketten

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek