tip-2 spotlighticon

Bruiloft tip 2 - Neem de tijd

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek

De bruiloft, huwelijkstips voor jullie mooiste dag!

Op de huwelijksdag van jullie bruiloft gebeurt er veel en wil je natuurlijk alleen maar genieten. Het is een aaneenschakeling van emotionele en hele waardevolle momenten. Zorg voor een goede voorbereiding op jullie trouwdag, zodat elk onderdeel op de huwelijksdag zelf goed geregeld is en niemand voor verrassingen komt te staan.

Maak een tijdslijn

Jullie trouwdag plannen is een flinke klus, omdat er veel bij komt kijken. Start hier ruim van te voren mee en plan voldoende tijd in per activiteit. Deze planning zorgt uiteindelijk op de dag van het huwelijk juist voor rust, omdat het bruidspaar exact weet wat er gaat gebeuren.

De huwelijksdag planning voor jullie huwelijk kunnen jullie eenvoudig weergeven in een tijdslijn, waarbij je vooraf kijkt hoelang elk onderdeel ongeveer duurt. Plan dit ruim in en neem de tijd. Zodat jullie optimaal van elke gebeurtenis kunnen genieten en niet hoeven haasten!

Door deze planning te maken weten jullie ook wanneer de externe partijen in actie moeten komen. Denk hierbij aan de fotograaf en/of de videograaf. Om jullie mooiste huwelijksdag compleet vast te leggen zal videograaf Nick de Graaf bijvoorbeeld al aanwezig zijn op het moment van kleden bij de bruid en/of de bruidegom tijdens het ochtendritueel. Van belang is dat hij weet hoe laat dit zal zijn, zodat hij op tijd is. Uiteraard wordt dit vooraf allemaal uitgebreid besproken, zodat jullie trouwvideo volledig voldoet aan al jullie wensen en eisen.

Tussen alle activiteiten op jullie mooiste huwelijksdag in, neem de tijd en plan het ruim! Neem na de ceremonie bijvoorbeeld 15 tot 30 minuten de tijd om de eerste felicitaties van jullie naasten in ontvangst te nemen! Ontspan en geniet maximaal van jullie mooiste huwelijksdag!

Gaan jullie trouwen, organiseer je een bruiloft of ken je iemand die gaat trouwen? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de Blauwe Graaf? Kijk dan naar de voorbeeldvideo’s van de Blauwe Graaf, deze zijn overzichtelijk terug te vinden op deze website. Direct al behoefte aan contact met mij als jullie toekomstige videograaf? Dat begrijp ik als geen ander! Neem contact op met de Blauwe Graaf voor een persoonlijke afspraak.

sunset_wedding

Contact opnemen

Wil je graag persoonlijk contact met De Blauwe Graaf? Leuk! Ik zie jouw gegevens graag tegemoet en neem binnen één werkdag contact met je op!

Neem contact op

Onze pakketten

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek