tip-5-header spotlighticon

Bruiloft tip 5 – First look

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek

De bruiloft, tips voor jullie mooiste dag!

Op de dag van jullie huwelijk gebeurt er veel en wil je natuurlijk alleen maar genieten. Het is een aaneenschakeling van emotionele en hele waardevolle momenten. Zorg voor een goede voorbereiding op jullie trouwdag, zodat elk onderdeel op de dag zelf goed geregeld is, iedereen volop geniet en niemand voor verrassingen komt te staan.

De intieme start van jullie trouwdag

Een van de mooiste momenten op jullie mooiste dag is de first look! Op dit moment komt de opgebouwde spanning samen, dit is het startpunt van jullie huwelijk en trouwdag! Jullie zien elkaar voor het eerst, dit is een intiem moment. Voor beide is het een grote verrassing, hoe zien jullie eruit, hoe gaan jullie op elkaar reageren. Dit is vaak een emotioneel moment wat uiteraard van begin tot eind vastgelegd moet worden op foto en video.

Jullie kiezen zelf de locatie voor de first look en natuurlijk ook wie hierbij aanwezig zijn. Denk hier vooraf goed over na en zorg dat dit vastgelegd wordt. Jullie mogen ook kiezen sommige momenten samen te beleven, wellicht alleen met de foto- en/of videograaf voor het vastleggen van jullie intieme moment samen. Videograaf Nick de Graaf brengt graag deze mooie momenten van jullie huwelijk, de ceremonie en het feest, die jullie voor altijd willen blijven herinneren samen in jullie eigen huwelijksfilm. Wij vertellen het verhaal van jullie huwelijksdag in bewegende beelden! De trouwvideo verbeeld jullie ultieme droomdag die je met iedereen wil en mag delen!

Gaan jullie trouwen, organiseer je een bruiloft of ken je iemand die gaat trouwen? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de Blauwe Graaf? Kijk dan naar de voorbeeldvideo’s van de Blauwe Graaf, deze zijn overzichtelijk terug te vinden op deze website. Direct al behoefte aan contact met mij als jullie toekomstige videograaf? Dat begrijp ik als geen ander! Neem contact op met de Blauwe Graaf voor een persoonlijke afspraak.

sunset_wedding

Contact opnemen

Wil je graag persoonlijk contact met De Blauwe Graaf? Leuk! Ik zie jouw gegevens graag tegemoet en neem binnen één werkdag contact met je op!

Neem contact op

Onze pakketten

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek