tip-6 spotlighticon

Bruiloft tip 6 – Geloftes

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek

De bruiloft, tips voor jullie mooiste dag!

Op de dag van jullie huwelijk gebeurt er veel en wil je natuurlijk alleen maar genieten. Het is een aaneenschakeling van emotionele en hele waardevolle momenten. Zorg voor een goede voorbereiding op jullie trouwdag, zodat elk onderdeel op de dag zelf goed geregeld is iedereen volop geniet en niemand voor verrassingen komt te staan.

Romantisch en persoonlijk

Tip 6 voor jullie mooiste dag – Geloftes. Het is superromantisch en maakt de ceremonie een heel persoonlijk en heel waardevol moment. Zorg ervoor dat jullie tijdens de geloftes tegen elkaar praten en niet tegen het publiek, dit is jullie moment! Zorg er ook voor dat de trouwgelofte structuur heeft en authentiek is met een begin en een eind. Het moet een logisch en vloeiend geheel zijn, oefen deze van tevoren! Zorg dat jullie de trouwgeloftes op elkaar afstemmen, zodat jullie geloftes qua lengte en stijl op 1 lijn zitten. Natuurlijk bewaar je ook nog iets voor de geloftes op jullie trouwdag, een (kleine) verrassing maakt dit moment extra romantische en waardevol!

De trouwgeloftes zijn misschien wel het meest romantische moment tijdens jullie huwelijk. Het is mooi om dit te verbeelden in jullie eigen trouwvideo. Zo kunnen de lieve woorden, op een verassende manier gemonteerd worden onder andere beelden van de trouwvideo. Het geeft een persoonlijke en waardevolle touch aan de aftermovie. Nick de Graaf brengt jullie mooie momenten van jullie huwelijk, ceremonie en feest die jullie voor altijd willen blijven herinneren samen in jullie eigen huwelijksfilm. Wij vertellen het verhaal van jullie huwelijksdag in bewegende beelden! Zodat jullie alleen maar hoeven genieten en dit achteraf nog eindeloos blijven doen! De trouwvideo verbeeld jullie ultieme droomdag die je met iedereen wil en mag delen!

Gaan jullie trouwen, organiseer je een bruiloft of ken je iemand die gaat trouwen? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de Blauwe Graaf? Kijk dan naar de voorbeeldvideo’s van de Blauwe Graaf, deze zijn overzichtelijk terug te vinden op deze website. Direct al behoefte aan contact met mij als jullie toekomstige videograaf? Dat begrijp ik als geen ander! Neem contact op met de Blauwe Graaf voor een persoonlijke afspraak.

sunset_wedding

Contact opnemen

Wil je graag persoonlijk contact met De Blauwe Graaf? Leuk! Ik zie jouw gegevens graag tegemoet en neem binnen één werkdag contact met je op!

Neem contact op

Onze pakketten

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek