tip-7 spotlighticon

Bruiloft tip 7 – Speechen

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek

De bruiloft, tips voor jullie mooiste dag!

Op de dag van jullie huwelijk gebeurt er veel en wil je natuurlijk alleen maar genieten. Het is een aaneenschakeling van emotionele en hele waardevolle momenten. Zorg voor een goede voorbereiding op jullie trouwdag, zodat elk onderdeel op de dag zelf goed geregeld is, iedereen volop geniet en niemand voor verrassingen komt te staan.

Vraag bewust

Tip 7 voor jullie mooiste dag is speechen. Vraag bewust aan familie of vrienden of zij een speech willen geven. Kies iemand die dit goed kan en aan wie je dit toevertrouwd. Geef hierbij duidelijke richtlijnen, wat wil je wel en wat wil je niet terug laten komen in een speech. Bespreek ook duidelijk hoeveel tijd de speech mag innemen en wanneer ze precies aan de beurt zijn. Verwijs voor verdere vragen altijd naar de ceremoniemeester. Tenslotte willen jullie ook niet alles weten, hierdoor zullen de speeches voor iedereen nog steeds verrassende elementen hebben.

Voor de familie en vrienden die niet gevraagd zijn om te speechen is het hierdoor ook duidelijk dat dit niet van hen verwacht wordt en het ook niet gewaardeerd wordt door het bruidspaar. Op deze manier kan iedereen hier rekening mee houden en kan het bruidspaar genieten van leuke, emotionele en waardevolle speeches.

Nick de Graaf brengt jullie mooie momenten van jullie huwelijk, zoals de speeches die jullie voor altijd willen blijven herinneren samen in jullie eigen huwelijksfilm. Wij vertellen het verhaal van jullie huwelijksdag in bewegende beelden! Zodat jullie alleen maar hoeven genieten en dit achteraf nog eindeloos blijven doen! De trouwvideo verbeeld jullie ultieme droomdag die je met iedereen wil en mag delen!

Gaan jullie trouwen, organiseer je een bruiloft of ken je iemand die gaat trouwen? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de Blauwe Graaf? Kijk dan naar de voorbeeldvideo’s van de Blauwe Graaf, deze zijn overzichtelijk terug te vinden op deze website. Direct al behoefte aan contact met mij als jullie toekomstige videograaf? Dat begrijp ik als geen ander! Neem contact op met de Blauwe Graaf voor een persoonlijke afspraak.

sunset_wedding

Contact opnemen

Wil je graag persoonlijk contact met De Blauwe Graaf? Leuk! Ik zie jouw gegevens graag tegemoet en neem binnen één werkdag contact met je op!

Neem contact op

Onze pakketten

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek