tip-9 spotlighticon

Bruiloft tip 9 – Dresscode

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek

De bruiloft, tips voor jullie mooiste dag!

Op de dag van jullie huwelijk gebeurt er veel en wil je natuurlijk alleen maar genieten. Het is een aaneenschakeling van emotionele en hele waardevolle momenten. Zorg voor een goede voorbereiding op jullie trouwdag, zodat elk onderdeel op de dag zelf goed geregeld is, iedereen volop geniet en niemand voor verrassingen komt te staan.

De perfecte bruiloft outfit

Kies voor een bruiloft dresscode als jullie er zeker van willen zijn dat alle gasten picture perfect op jullie bruiloft verschijnen. Want als er een dresscode op de uitnodiging staat, houdt iedereen zich daaraan! Jullie bruiloft is een bijzondere gebeurtenis en daar hoort natuurlijk de juiste dresscode bij. Niet alleen voor jullie als bruidspaar, maar ook voor jullie gasten. Tip is de dresscode op de uitnodiging te vermelden. Dat is fijn voor jullie gasten, want zo weet iedereen die uitgenodigd is welke dresscode jullie voor jullie bruiloft gekozen hebben.

Gaan jullie voor chic of juist wat meer casual, een dresscode kan zijn een bepaalde stijl of een bepaald kleurenthema. Tip is de gekozen kleuren toe te voegen aan jullie trouwkaart. Als je dit als bruidspaar op jullie mooiste dag belangrijk vindt, wees dan lekker duidelijk naar jullie gasten! Tip is ook goed af te wegen wat jullie vragen van jullie gasten, let op uitersten en vraag niet te veel van jullie gasten. Niet iedereen heeft tenslotte hetzelfde budget te besteden. Zorg er ook voor dat jullie gasten die nog twijfelen, weten dat ze hier met de weddingplanner of ceremoniemeester kunnen overleggen. Door deze tips toe te passen zorgen jullie ervoor dat jullie gasten samen met jullie als bruidspaar een heel mooi geheel vormen op jullie mooiste dag.

De dresscode zorgt er op jullie mooiste dag voor dat al jullie vrienden en familie op elkaar zijn afgestemd en dit komt op beeld natuurlijk geweldig over. Videograaf Nick de Graaf brengt de mooie momenten van jullie huwelijk, ceremonie en feest die jullie voor altijd willen blijven herinneren samen in jullie eigen huwelijksfilm. Wij vertellen het verhaal van jullie huwelijksdag in bewegende beelden! Zodat jullie alleen maar hoeven genieten en dit achteraf nog eindeloos blijven doen! De trouwvideo verbeeld jullie ultieme droomdag die je met iedereen wil en mag delen!

Gaan jullie trouwen, organiseer je een bruiloft of ken je iemand die gaat trouwen? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de Blauwe Graaf? Kijk dan naar de voorbeeldvideo’s van de Blauwe Graaf, deze zijn overzichtelijk terug te vinden op deze website. Direct al behoefte aan contact met mij als jullie toekomstige videograaf? Dat begrijp ik als geen ander! Neem contact op met de Blauwe Graaf voor een persoonlijke afspraak.

sunset_wedding

Contact opnemen

Wil je graag persoonlijk contact met De Blauwe Graaf? Leuk! Ik zie jouw gegevens graag tegemoet en neem binnen één werkdag contact met je op!

Neem contact op

Onze pakketten

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek