spotlighticon

Rick & Margaux

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek

Rick en Margaux zijn een heel lief stel die vol avontuur gingen trouwen in de dierentuin. Voor hun trouwdag hadden ze een klein gezelschap uitgenodigd. Voordat de ceremonie plaatsvond hadden ze een fotoshoot al wandelend door de dierentuin. Dit was natuurlijk een groot feest voor hun dochtertje. Leeuwen, giraffes en neushoorns, alles kwam voorbij en komt terug in hun trouwfilm.

Trouwvideo de Blauwe Graaf - Rick & Margaux
"

We vinden onze trouwvideo écht geweldig mooi. We kunnen onze dag zo weer helemaal herbeleven en zien zelfs dingen terug die we zelf niet hebben opgemerkt. Onwijs leuk om te zien! Nick wist ons op de dag zelf ook alle drie, mijn man, onze dochter en ik, op een hele natuurlijke manier gerust te stellen. We vonden hem heel enthousiast in zijn werk en dat gaf ons een heel goed gevoel.

Overigens ook veel complimenten gekregen van onze gasten dat hij het zo leuk deed. We zouden Nick dan ook zeker aan iedereen aanraden.

"

Rick & Margaux

Start trouwdag Rick & Margaux

Dit bruidspaar ging trouwen op een doordeweekse dag omdat ze op die dag, vijf jaar daarvoor, verkering hadden gekregen. Ze hielden hun bruiloft met een kleiner gezelschap en ze wilde dat hun dochtertje ook overal bij kon zijn. Daarom liet Margaux zich samen met haar dochtertje opmaken op de locatie, die naast de dierentuin ligt. Rick kwam vervolgens al aangekleed naar haar toe, om elkaar daar voor het eerst te zien. Er volgde een gezellige fotoshoot in de dierentuin, en een liefdevolle ceremonie in de tent.

Rick & Margaux kozen voor pakket 1

Omdat Rick & Margaux op een doordeweekse dag trouwden en niet al te vroeg begonnen, kozen ze voor pakket 1. Hierdoor kon de hele dag vastgelegd worden door één videograaf en staan alle belangrijke momenten er goed op. Een tweede camera op een vast punt werd ook neergezet tijdens de ceremonie. Als het bruidspaar het wil, kunnen ze die nog in zijn geheel afnemen naderhand.

In de film zitten mooie beelden van de first-look, de fotoshoot en de gezellig borrel en het feest. De dierentuin en alle dieren zorgde voor een unieke sfeer die mooi terugkomt in de film van 4 minuten. De film verteld het verhaal van de trouwdag van Rick & Margaux.

sunset_wedding

Contact opnemen

Wil je graag persoonlijk contact met De Blauwe Graaf? Leuk! Ik zie jouw gegevens graag tegemoet en neem binnen één werkdag contact met je op!

Neem contact op

Onze pakketten

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek