spotlighticon

Drone beelden voor evenementen

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek

Op de dag van een bedrijfsevenement wil je alleen bezig zijn met je gasten en vooral genieten van het evenement. Het is een aaneenschakeling van mooie en waardevolle momenten. Natuurlijk wordt jullie evenement een event om niet snel meer te vergeten. Videograaf Nick de Graaf brengt jullie evenement, activiteit of feest creatief en vol passie in beeld. Deze aftermovie kunnen we zelfs voorzien van unieke beelden, opgenomen met een drone wat de video extra uniek maakt.

Ieder evenement begint bij een verhaal, een goed idee, bij een passie of zelfs een initiatief om de wereld te verbeteren. Deze verhalen zijn inspirerend en van grote waarde, daarmee wil je vanzelfsprekend een professionele eerste indruk achterlaten bij klanten, sollicitanten en geïnteresseerden. Wij geloven in evenementvideo’s die jullie hele verhaal vertellen, van begin tot eind. Waarbij de kwaliteit van jullie producten, goederen of diensten volledig tot zijn recht komen. Jullie boodschap goed onder woorden brengen kan soms lastig zijn, woorden en foto’s zijn niet genoeg. Een evenementenvideo vertelt jullie verhaal!

Het gehele evenement legt de Blauwe Graaf vast op video en kunnen jullie terugkijken wanneer jullie willen, in jullie eigen aftermovie. De aftermovie kunnen jullie delen met het team, relaties of bijvoorbeeld gebruiken voor campagnes in social media. Mooie herinneringen of foto’s zijn dan niet altijd voldoende als aandenken aan deze bijzondere dag.

Hoe jullie aftermovie gefilmd en afgemonteerd gaat worden, wordt vooraf uitgebreid besproken in een persoonlijk gesprek. Jullie videograaf bespreekt hier ook de mogelijkheden van de drone, want drone beelden maken jullie evenementenvideo nog specialer. Hierdoor zal de evenementenvideo een aftermovie met alle mooie herinneringen worden! Nick de Graaf, jullie videograaf voor jullie evenement is hierdoor volledig op de hoogte en kan en zal rekening houden met alle wensen en eisen. Hierdoor zal de aftermovie met alle mooie en waardevolle herinneringen voldoen een ieders verwachtingen! Jullie videograaf is pas tevreden als jullie de aftermovie steeds willen laten zien aan elkaar, jullie relaties en via social media. Wij willen jullie verhaal zo goed mogelijk vangen in beelden en de sfeer van de dag echt pakken, om dit te realiseren is een drone de perfecte keuze. Een drone maakt beelden vanaf bijzondere posities, waar alleen een drone kan komen en dit is terug te zien in de aftermovie.

Gaan jullie een feest organiseren, organiseer je een evenement of ken je iemand die een evenement aan het plannen is? Benieuwd naar de drone mogelijkheden van de Blauwe Graaf? Neem dan contact op en vraag naar de drone mogelijkheden van de Blauwe Graaf! De voorbeeldvideo’s op onze website geven al een heel goed beeld, maar een persoonlijk gesprek op een locatie naar wens maakt jullie beeld veel completer!

musicpark

Contact opnemen

Wil je graag persoonlijk contact met De Blauwe Graaf? Leuk! Ik zie jouw gegevens graag tegemoet en neem binnen één werkdag contact met je op!

Neem contact op!

Onze pakketten

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek