spotlighticon

Evenementenvideo's

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek

Op de dag van een event wil je alleen bezig zijn met je gasten en vooral genieten van het event. Het is een aaneenschakeling van momenten. Natuurlijk wordt jullie event een moment om niet snel meer te vergeten. Videograaf Nick de Graaf brengt jullie event, activiteit of feest creatief en vol passie in beeld.

Een evenement kan een concert, open dag, festival, productpresentatie, beurs of conferentie zijn. Elk evenement is een moment om niet snel meer te vergeten en dit verdient een aftermovie. Alle bezoekers kijken terug op een geslaagde dag en een evenementenvideo kan naderhand gedeeld worden met het team, relaties en zelfs gebruiken voor campagnes in social media, YouTube en natuurlijk jullie eigen website. Indien gewenst kunnen we in samenwerking met een partner jullie helpen met de marketing rondom jullie event en het succesvol verspreiden van de aftermovie. De aftermovie van de Blauwe Graaf neemt je mee terug naar het evenement en laat je even voelen dat je er weer bent of bij was. De hoogtepunten en de sfeer staan centraal en het spoort bezoekers aan om er de volgende keer (weer) bij te zijn. Wij hebben de kwaliteit, apparatuur en ervaring in huis om van jouw evenement een geweldige evenementenvideo te maken.

Ook evenementen leggen wij vast op video. Het gehele event is terug te kijken in een aftermovie van de videograaf. Mooie herinneringen of foto’s zijn niet genoeg als aandenken aan deze speciale dag. Het evenement wordt creatief en vol passie in beeld gebracht! Hoe jullie aftermovie gefilmd en afgemonteerd gaat worden, wordt vooraf uitgebreid besproken in een persoonlijk gesprek. Nick de Graaf, jullie videograaf voor jullie evenement is hierdoor volledig op de hoogte en kan en zal hierdoor rekening houden met alle wensen en eisen. Hierdoor zal de aftermovie met alle mooie en waardevolle herinneringen voldoen een ieders verwachtingen! Jullie videograaf is pas tevreden als jullie de aftermovie steeds willen laten zien aan elkaar, jullie relaties en via social media.

Organiseer jij binnenkort een evenement? Of ken jij iemand die een evenement organiseert? Benieuwd naar de mogelijkheden van de Blauwe Graaf of liever direct al behoefte aan contact? Neem contact op met de Blauwe Graaf! Want de voorbeeldvideo’s op onze site zeggen veel, maar persoonlijk contact zegt nog meer!

film-category-icon

Muziek park

  • 2e camera bij de ceremonie
  • Feature film van 4 min
  • Opgeleverd in 4K UHD
  • 1 videograaf 8 uur
  • Rechtenvrije muziek
  • Inclusief reiskosten
  • Dronebeelden waar mogelijk
Lees meer
musicpark play-button
drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek