spotlighticon

Dyan en Carlijn

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek

Dyan en Carlijn zijn een lief stel die getrouwd zijn in de Grote Kerk in Harderwijk om vervolgens te trouwen voor de burgerlijke stand in Villa Vennendal in Nunspeet. Dit lieve stel komt dus van de Veluwe en dat zie je terug in hun prachtige trouwfilm. Een fotoshoot in de prachtige tuinen, bossen en parken rond Kasteel Staverden zorgt voor veel sfeer en hun afsluitende feest was een spektakel.

dyan-carlijn
"

De Blauwe Graaf was echt de perfecte videograaf voor onze bruiloft! Voor de bruiloft hebben we al onze wensen besproken en Nick dacht daar heel goed in mee. Tijdens de bruiloft merk je de aanwezigheid van de videografen vrijwel niet, en maken ze de mooiste shots zonder dat je het door hebt. Prachtige drone-shots maken de film nog een stuk mooier! Naast het ontvangen van de prachtige trouwfilm, kun je kiezen om bepaalde stukken volledig te ontvangen, zoals de ceremonie of een speech. De Blauwe Graaf zorgt door middel van microfoons dat ook het geluid duidelijk opgenomen wordt! Al met al zou ik de Blauwe Graaf zeker aanraden voor een bruiloft!

"

Dyan en Carlijn

Start huwelijksdag Dyan en Carlijn

Dyan en Carlijn begonnen de dag los van elkaar. Dyan kleedde zich aan bij zijn ouders en ging naar de barbier. Carlijn was omringt door haar zussen in haar ouderlijke huis om zich aan te kleden en te make-uppen. Uiteindelijk kwam Dyan in een prachtige Volkswagen busje aangereden bij Carlijn haar ouderlijke huis. Dyan belde aan en de vader van Carlijn deed open. Een leuke familietraditie die goed in beeld is gebracht door de twee videografen die aanwezig waren. Vervolgens was er een first-look op straat omringt door vrienden, familie en buurtgenoten. Dyan en Carlijn zijn eerst voor de kerk getrouwd om vervolgens te trouwen voor de burgerlijke stand.

Dyan en Carlijn kozen voor pakket 4

Omdat Dyan en Carlijn vroeg begonnen en omdat zij zowel voor de kerk als voor de burgerlijke stand zijn getrouwd hebben zij gekozen voor pakket 4 met een film van +/- 12 minuten. In deze mooie langere film kwamen alle mooie liefdevolle momenten van de dag goed samen. Zowel de mooie momenten in de kerk en Villa Vennendaal als de prachtige fotoshoot in de bossen en het spectaculaire feest komen goed tot zijn recht in deze langere film. Ook in deze film zitten mooie dronebeelden van de omgeving. Zo zie je meer van de prachtige bossen waar Dyan en Carlijn in zijn opgegroeid.

Naast de trouwfilm van +/- 12 minuten hadden Dyan en Carlijn ook gevraagd voor een extra los stukje film van het feest. Dyan had een stukje opgevoerd voor Carlijn en dat wilde hij nog graag los hebben. Aangezien wij met twee videografen aanwezig waren hebben wij dit stuk volledig opgenomen en kon dit aan het eind makkelijk bijbesteld worden.

nick

Kies ook voor pakket 4

Een trouwfilm hoort het verhaal van jullie hele trouwdag te vertellen. Daarom zijn wij er het liefst met 2 videografen de hele dag bij. Vanaf het moment dat de bruid begint met het haar en de make-up tot en met het afscheid van het feest.

Kies pakket 4
sunset_wedding

Contact opnemen

Wil je graag persoonlijk contact met De Blauwe Graaf? Leuk! Ik zie jouw gegevens graag tegemoet en neem binnen één werkdag contact met je op!

Neem contact op

Onze pakketten

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek