spotlighticon

Giuliana en Leonardo

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek

Giuliana en Leonardo over De Blauwe Graaf

Giuliana en Leonardo zijn een prachtig Italiaans stel die in het schilderachtige Toscane getrouwd zijn. Het was een zonnige, warme en liefdevolle dag tussen de heuvelachtige wijngaarden in Italië. Een dag om nooit meer te vergeten en daarom heeft de moeder van Leonardo het bruidspaar een trouwfilm van ons cadeau gedaan.

giuliana-leonardo
"

On our wedding day we were accompanied by two wonderful professionals who fully captured the spirit of this special day. They managed to catch all the most beautiful moments we experienced with our families and friends while remaining discreet, just as we had requested. We have watched the film a thousand times and each time it is a great emotion to see the breathtaking views, the ceremony and the party, as beautiful in the images as they are in our memories. Thank you!

"

Giuliana en Leonardo

Start huwelijksdag Giuliana & Leonardo

Giuliana en Leonardo hadden een rustige dag met eerst een gezamenlijk ontbijt met een klein clubje vrienden en familie. Daarna gingen zij zich aankleden en opmaken. Dit deden zij in een prachtig landhuis van een wijngaard. Hier zou ook later het diner en het feest gehouden worden. De huwelijksvoltrekking vond plaats in het pitoreske Volterra. Na de huwelijksvoltrekking zijn ze, zoals italianen doen, heerlijk uitgebreid gaan tafelen aan twee prachtige lange tafels in de tuin bij het landhuis. Om later op de avond af te sluiten met een sfeervol feest vol wijn en gezelligheid.

Giuliana en Leonardo kozen voor pakket 2

Giuliana en Leonardo hadden een prachtige locatie waar het grootste deel van de bruiloft plaatsvond. Om deze reden hebben zij gekozen voor pakket 2 met een film van +/- 8 minuten. In deze film hebben wij alle liefdevolle en emotionele momenten weten vast te leggen. Inclusief prachtige dronebeelden over de wijngaard. De film ademt de locatie waar wij waren: het heuvelachtige en sfeervolle Toscane.

sunset_wedding

Contact opnemen

Wil je graag persoonlijk contact met De Blauwe Graaf? Leuk! Ik zie jouw gegevens graag tegemoet en neem binnen één werkdag contact met je op!

Neem contact op

Onze pakketten

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek