spotlighticon

Jerry en Jennifer

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek

Jerry en Jennifer zijn een fantastisch stel die getrouwd zijn vanuit hun knusse huis in Assendelft om vervolgens hun huwelijksvoltrekking te hebben op het stadhuis van Heemskerk. Voordat deze ceremonie plaatsvond was er nog een fotoshoot in de duinbossen van Castricum. Hun trouwdag eindigde op een plek waar ze vaak komen en die hun heel dierbaar is: het Strandpaviljoen Timboektoe in Wijk aan Zee.

Jerry & Jennifer
"

Uit het eerste kennismakingsgesprek bleek er een goede klik tussen ons. De werkhouding van Nick was professioneel, betrokken en hij levelde makkelijk met ons als toekomstig echtpaar. Het filmen voelde heel natuurlijk aan, we wilden het vooral intiem houden en het met onze naasten vieren. Toen we het videoresultaat zagen van onze trouwdag, herkenden we meteen de stijl als de onze: het was te gek om terug te zien! Het is het mooiste cadeau wat je jezelf kan geven. Met kleine details en overzicht-shots is dag zeer fraai vastgelegd. Nick weet de kleuren en het natuurlijk licht zeer mooi te vangen met verschillende filmtechnieken. Wij vonden het belangrijk dat we het herkenden zoals we het beleefd hadden. Er zijn momenten op film vastgelegd die ons meteen terug naar de dag en het moment brengen waardoor wij het steeds herbeleven. Daarmee raakt onze film nauw de herinnering van de dag. Voor ons zeer waardevol!

"

Jerry en Jennifer

Start huwelijksdag Jerry en Jennifer

Jerry en Jennifer begonnen de dag samen in hun eigen huis in Assendelft. Jerry kleedde zich thuis aan waarna hij de trouwauto ging ophalen, een ouderwetse Volkswagen Kever. In de tussentijd zat Jennifer bij de kapper in het dorp om vervolgens thuis de jurk aan te trekken. Vlak nadat Jennifer klaar was kwam Jerry voorrijden met het bruidsboeket. Jerry had eigenlijk verwacht dat ze elkaar binnen pas voor het eerst zouden zien maar toen hij naar de voordeur liep deed Jennifer al open, een spontaan moment wat heel mooi terugkomt in de film.

Jerry en Jennifer kozen voor pakket 1

Jerry en Jennifer hadden hun trouwdag op hun eigen relaxte manier geregeld. Ze begonnen hun dag eind van de ochtend thuis en deden de meeste zaken redelijk dicht bij elkaar in de buurt. Daarom hebben zij gekozen voor pakket 1 met een film van +/- 5 minuten. In deze film komen alle belangrijke momenten terug. Van de spontane first-look tot en met het feest in het strandpaviljoen. Dit alles inclusief dronebeelden van de duinbossen en het strand aan Wijk aan Zee

nick

Kies ook voor pakket 1

Een trouwfilm hoort het verhaal van jullie hele trouwdag te vertellen. Daarom zijn wij er met 1 videograaf de hele dag bij.

Kies pakket 1
sunset_wedding

Contact opnemen

Wil je graag persoonlijk contact met De Blauwe Graaf? Leuk! Ik zie jouw gegevens graag tegemoet en neem binnen één werkdag contact met je op!

Neem contact op

Onze pakketten

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek