spotlighticon

Richard & Isabelle

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek

Richard en Isabelle zijn een mooi stel met humor. Zij zijn getrouwd in een prachtig landhuis in de Belgische Ardennen. Voor hun trouwdag hebben ze alleen hun dierbaarste vrienden en familie uitgenodigd en hier hebben ze uitgebreid de dag mee gevierd. De intieme gezelligheid zorgde voor een sfeer waardoor er veel tijd was voor elkaar. Met als kers op de taart een magisch moment tijdens golden hour.

Trouwvideo de Blauwe Graaf - Richard & Isabelle
"

We zijn erg onder de indruk van de film die Nick van onze bruiloft heeft gemaakt. Waar we in eerste instantie nog wat twijfels hadden bij een videograaf, zijn we hier meteen op teruggekomen. Nick is erg professioneel aan het werk gegaan, waardoor we vaak niet eens in de gaten hadden dat hij aan het filmen was. 

Zowel in de trailer als de film heeft hij onze bruiloft zo bijzonder mooi vastgelegd. Bij het terugkijken zijn we altijd meteen weer terug op de locatie met hetzelfde gevoel als toen.

Van de kleine details bij het klaarmaken tot de geloftes die we uitspraken, alles is zo mooi terug te zien. Zeker ook door de hulp van de vrouw van Nick als tweede videograaf zijn er heel veel momenten vastgelegd. Momenten die je in eerste instantie niet heel bewust meemaakt. Maar bij het zien van de film zo blij bent dat ze toch op film staan. Hierdoor is de film helemaal compleet geworden. We kijken er met zo onwijs veel plezier naar terug.

Het is niet alleen een weergave van onze bruiloft geworden, maar zo veel meer dan dat. Nick heeft zo goed het gevoel weten vast te leggen wat er daadwerkelijk op de dag ook aanwezig was. Alle liefde, plezier, geluk en genot van onze bruiloft kwam naar voren!

Niet te omschrijven, zo mooi! We kunnen ons geen mooiere terugblik op de dag voorstellen.

Nick, bedankt dat je onze bruiloft zo mooi hebt vastgelegd. We zullen op deze manier onze trouwdag nooit meer vergeten.

"

Richard & Isabelle

Start trouwdag Richard & Isabelle

In alle vroegte ging Isabelle naar de lokale kapper voor haar en make-up. Vervolgens was er op het landhuis een uitgebreid ontbijt klaargezet voor alle gasten, die de avond ervoor al waren aangekomen. Het landhuis was groot genoeg dat het bruidspaar zich los van elkaar kon aankleden in prachtige kamers vol mooie klassieke elementen. Het bruidspaar had ervoor gekozen om elkaar pas bij de ceremonie voor het eerst te zien. De vader van Isabelle gaf haar weg en mocht haar als eerste zien. Vervolgens was er een intieme liefdevolle ceremonie in de tuin van het landhuis.

Richard en Isabelle kozen voor pakket 4

Omdat Richard en Isabelle alles uit hun trouwdag willen halen hebben ze gekozen voor pakket 4. Hierdoor waren wij er met twee videografen de hele dag bij en konden we alle belangrijke momenten vanuit meerdere hoeken goed vastleggen. Bij Richard en Isabelle was dat het moment dat Isabelle door haar vader weggegeven werd. Richard zag haar op dat moment voor het eerst en deze pure emotie wil je dan goed in beeld gebracht hebben.

In de trouwfilm zitten mooie beelden van de groene omgeving, dronebeelden van het landhuis, sfeerbeelden van de fotoshoot en een fenomenaal beeld tijdens golden hour. In de trouwfilm van 10 minuten komt dit allemaal samen en de trouwfilm vertelt de trouwdag van Richard en Isabelle.

sunset_wedding

Contact opnemen

Wil je graag persoonlijk contact met De Blauwe Graaf? Leuk! Ik zie jouw gegevens graag tegemoet en neem binnen één werkdag contact met je op!

Neem contact op

Onze pakketten

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek