tip-3 spotlighticon

Bruiloft tip 3 – Durf te kiezen

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek

De bruiloft, tips voor jullie mooiste dag!

Op de dag van jullie huwelijk gebeurt er veel en wil je natuurlijk alleen maar genieten. Het is een aaneenschakeling van emotionele en hele waardevolle momenten. Zorg voor een goede voorbereiding op jullie trouwdag, zodat elk onderdeel op de dag zelf goed geregeld is, iedereen volop geniet en niemand voor verrassingen komt te staan.

Maak samen de juiste keuzes

Jullie trouwdag plannen is een flinke klus met veel details, er komt veel bij kijken en alles moet over het algemeen allemaal gepland worden in één dag. Daarom is er tip 3 van de Blauwe Graaf – Durf te kiezen! Het is tijd om definitieve keuzes te maken en prioriteiten te stellen voor jullie mooiste dag. Want het moet de perfecte dag worden, inclusief alle onderdelen en ceremonies die voor jullie belangrijk zijn.

Kies allebei een of meerdere momenten die voor jullie individueel het belangrijkst zijn en plan hiervoor ruim de tijd en een deel van jullie budget in op de dag van jullie huwelijk. Tip is ook om minder tijd en budget te besteden aan momenten waar jullie minder waarde aan hechten. Door hier goed bij stil te staan weet je beter van elkaar wat jullie belangrijk vinden. Maak dus keuzes en laat bepaalde onderdelen achterwege, zodat jullie maximaal kunnen genieten van de belangrijke momenten en de trouwdag ook echt jullie mooiste dag wordt!

Uiteindelijk zijn er twee momenten die hoe dan ook niet mogen ontbreken op de dag van jullie huwelijk en waar jullie voor kiezen. Namelijk: geniet van elk moment en zeg ‘Ja’! Videograaf Nick de Graaf brengt de mooie momenten van jullie huwelijk, ceremonie en feest die jullie voor altijd willen blijven herinneren samen in jullie eigen huwelijksfilm. Wij vertellen het verhaal van jullie huwelijksdag in bewegende beelden! De trouwvideo verbeeld jullie ultieme droomdag en deze film wil en mag je met iedereen delen!

Gaan jullie trouwen, organiseer je een bruiloft of ken je iemand die gaat trouwen? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de Blauwe Graaf? Kijk dan naar de voorbeeldvideo’s van de Blauwe Graaf, deze zijn overzichtelijk terug te vinden op deze website. Direct al behoefte aan contact met mij als jullie toekomstige videograaf? Dat begrijp ik als geen ander! Neem contact op met de Blauwe Graaf voor een persoonlijke afspraak.

sunset_wedding

Contact opnemen

Wil je graag persoonlijk contact met De Blauwe Graaf? Leuk! Ik zie jouw gegevens graag tegemoet en neem binnen één werkdag contact met je op!

Neem contact op

Onze pakketten

drone

Dronebeelden

4k-icon

4K Ultra HD

thin-0026_time_watch_clock

Same day edit

music-icon

Rechtenvrije muziek